Toke ne shitje prane Airoportit Rinas Rinas, VORË

For Sale 55 €

Features

  • ID: REA2011
  • Property Type: Land
  • Area:: 4000 m2
  • Rooms: 0
  • Status:New
  • Price: 55 €
  • Price/m2: 0€/ m2
  • Bathroom: 0

Description

Toke ne shitje prane Tirana Business Park. Toka ka siperfaqe 4000 m2 dhe ndodhet ne nje zone shume te mire te Tiranes . Toka disponon dokumentacion te rregullt ligjor . Investimi ne kete zone eshte atraktiv pasi zona kohet e fundit ka marre teper zhvillim. Toka ndodhet shume prane Airoportit Rinas e aksesueshme dhe shume e mire per ndertimin e shume llojeve te Biznesit si hotele, ndertesa komerciale etj... Për më shumë informacion ju lutem na kontaktoni në : +355684073990 ose në email : [email protected]

Property location