1400m2 warehouse for rent, Vora Ne autostraden Tirane-Durres, VORË

For Rent 5 €

Features

  • ID: REA2385
  • Property Type: Warehouse
  • Area:: 1400 m2
  • Rooms: 0
  • Status:New
  • Price: 5 €
  • Price/m2: 0€/ m2
  • Bathroom: 4

Description

Jepet me qira magaziane me siperfaqe 1400 m2 e ndare ne dy kate, me lartesi 4.5m.

Kati 0 dhe kati 1 me siperfaqe 700m2 secila. Ne magazine ka dhe 400 m2 te ndare ne dy kate qe funksionojne 200 m2 per Showroom dhe 200m2 per ambjente zyrash.
Ambjenti eshte i aksesuseshem me 3 shkalle nga pozicione te ndryshme te objektit per te kaluar ne katin 1 gjithashtu ka dhe nje ashensor industrial 1.2 ton dhe linje elektrike 3 fazor.
Kati 1 ka kapacitet mbajtes deri ne 350 ton peshe.

Magazina eshte pjese e kompleksit te vetem dhe me te bukur ne Shqiperi i ideuar per zhvillimin e bizneseve me te njohura ne vend.

Per me shume informcion kontaktoni ne nr: 0684073990 ose ne email: [email protected]