"GREEN COAST LUXURY RESORT" Vlore, Palase, DHERMI

For Sale Contact for price

Features

  • ID: 288
  • Property Type: Apartment
  • Area:: m2
  • Rooms: 0
  • Status:New
  • Price: Contact for price
  • Price/m2: 0€/ m2
  • Bathroom: 0

realpas.desciption

Green Coast Resort është resorti më i madh në Shqipëri dhe një ndër më të mëdhenjtë në Ballkan, i pozicionuar në plazhin e mrekullueshëm të Palasës. Green Coast Resort është i përbërë nga tre seksione: pjesa rezidencizale e resortit (me vila elitare, individuale, twin dhe vila 4 familjare në shitje), shëtitorja buzë detit e cila do funksionojë si qendër argëtimi e biznesi dhe një hotel me 5 yje, i cili do të jetë një nga markat më të njohura botërore.
Green Coast është pjesë e Grupit Balfin, grupi më i madh dhe inovator i investimeve në Shqipëri dhe një ndër më të mëdhenjtë në rajon.

Nxitoni te rezervoni pronen tuaj! Cel. 0684073990

Property location

Similar Properties