Tokë , Vaqarr, Tiranë 405,000Euro Vaqarr, Tirana

Per Shitje 405,000 €

Karakteristikat

  • ID: 9
  • Lloji i Prones: Land
  • Sipërfaqja:: 5000 m2
  • Dhoma: 0
  • Statusi:New
  • Cmimi: 405,000 €
  • Cmimi/m2: 0€/ m2
  • Tualet: 0

Përshkrim

Tokë , Vaqarr, Tiranë

Prona ndodhet në Vaqarr, Tiranë, me akeses të drejtëpërdrejtë me rrugën e Arbanës.Prona është e rregjistruar dhe me certifikatë pronësie. Sipërfaqja është 5000 m². Kufijtë janë të dallueshëm pasi ka të hapura kanale anësore që e ndajnë me parcelat e tjera kufijtare.

Çmimi 405000 Euro

Vendodhja e prones

Prona të ngjashme