Dyqan në shitje , Rr "Kavajës" Tiranë Rruga e Kavajes, Tirana

Per Shitje 373,500 €

Karakteristikat

  • ID: 10
  • Lloji i Prones: Shop
  • Sipërfaqja:: 83 m2
  • Dhoma: 0
  • Statusi:New
  • Cmimi: 373,500 €
  • Cmimi/m2: 0€/ m2
  • Tualet: 0

Përshkrim

Dyqan në shitje , Rr "Kavajës" Tiranë . Dyqani ka një sipërfaqe 83 m2 ,brenda është i lyer dhe shtuar me pllaka . Ka një vendndodhje shumë të mirë në një zonë të populluar dhe me lëvizje.

Çmimi 4500 euro /m2

Vendodhja e prones