Pronat

Array ( [0] => Array ( [GrossArea] => [LandArea] => [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Apartament for Sale ne Bllok[/SQ-AL] [Views] => 53 [Exclusive] => [Reference] => 1146 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713852 [NettArea] => 135.00000000 [Description] => [SQ-AL]Shitet apartament ne Bllok. Apartamenti ndodhet ne nje nga zonat me te mira ne Tirane. Ambjenti me nje siperfaqe 135m2 eshte i mire investuar dhe ofron mundesi organizimi. Aktualisht sherben si zyre. Per me teper informacion jeni te lutur te na kontaktoni : C.0684073990 [email protected][/SQ-AL] [BrokerID] => 12807902 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Blloku [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 0.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 424a6416-9a7f-15ab-09bd-f759cf3ce192 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => 2000 ) [1] => Array ( [GrossArea] => [LandArea] => [Bathrooms] => 0 [Rooms] => 3 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Zyre per Qera prane Restorant Umami[/SQ-AL] [Views] => 13 [Exclusive] => [Reference] => 1145 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713851 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Zyre per Qera prane Restorant Umami .Ambjenti ka nje siperfaqe prej 106 m2, me tre ambjente, dy tualete dhe 60 m2 verande. Ndodhet ne nje nga zonat me te mira te kryeqytetit .Per me shume informacion dhe per te vizituar kete prone, mos hezitoni te na kontaktoni ne: 0684073990 E. [email protected][/SQ-AL] [BrokerID] => 12807902 [LocationIDName] => Tirana - Tirana [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 1500.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 9374a938-1920-d9ed-f9de-80188e27ff1c [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [2] => Array ( [GrossArea] => 127.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 2 [Rooms] => 2 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Shitet Apartamente 2+1 ne Afersi te Farmacise 10.[/SQ-AL] [Views] => 110 [Exclusive] => [Reference] => 1145 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713850 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Shitet apartament 2+1 ne Rrugen e Dibres prane Farmacise 10 me nje siperfaqe 127m2 banim. Apartamenti ndodhet ne katin e 4, te nje komplksi te ri 8-12-katesh me 2 kate parkimi. Apartamenti kane organizim e rregullt me korridore te cilet lidhin ambjentet e tjera . Kompleksi ofron te gjitha facilitetet per nje jete komode ne nje nga zonat me te preferuara te Tiranes.Per me shume informacion dhe per te vizituar kete prone, mos hezitoni te na kontaktoni ne: C.0684073987 ose 0684073990 E. [email protected][/SQ-AL] [BrokerID] => 12808359 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Rruga e Dibres [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 120650.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 1 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 80f141dd-a41f-5b6c-de1f-c34b8ade107a [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [3] => Array ( [GrossArea] => 111.80000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => 2 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Shitet Apartamente 2+1 ne Afersi te Farmacise 10.[/SQ-AL] [Views] => 124 [Exclusive] => [Reference] => 1144 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713849 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Shitet apartament 2+1 ne Rrugen e Dibres prane Farmacise 10 me nje siperfaqe 111.8m2 banim. Apartamenti ndodhet ne katin e 3, te nje komplksi te ri 8-12-katesh me 2 kate parkimi. Apartamenti kane organizim e rregullt me korridore te cilet lidhin ambjentet e tjera . Kompleksi ofron te gjitha facilitetet per nje jete komode ne nje nga zonat me te preferuara te Tiranes.Per me shume informacion dhe per te vizituar kete prone, mos hezitoni te na kontaktoni ne: C.0684073987 ose 0684073990 E. [email protected][/SQ-AL] [BrokerID] => 12808359 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Rruga e Dibres [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 106200.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 1 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 25d8e8e1-7264-cc7e-fe28-c26293b44e86 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [4] => Array ( [GrossArea] => 102.70000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => 2 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Shitet Apartamente 2+1 ne Afersi te Farmacise 10.[/SQ-AL] [Views] => 84 [Exclusive] => [Reference] => 1143 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713848 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Shitet apartament 2+1 ne Rrugen e Dibres prane Farmacise 10 me nje siperfaqe 102.7m2 banim. Apartamenti ndodhet ne katin e 4, te nje komplksi te ri 8-12-katesh me 2 kate parkimi. Apartamenti kane organizim e rregullt me korridore te cilet lidhin ambjentet e tjera . Kompleksi ofron te gjitha facilitetet per nje jete komode ne nje nga zonat me te preferuara te Tiranes.Per me shume informacion dhe per te vizituar kete prone, mos hezitoni te na kontaktoni ne: C.0684073987 ose 0684073990 E. [email protected][/SQ-AL] [BrokerID] => 12808359 [LocationIDName] => Tirana - Tirana [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 97565.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 1 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => cb60dfae-b53b-8acb-c009-9fd0eb4d065e [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [5] => Array ( [GrossArea] => 98.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => 2 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Shitet Apartamente 2+1 ne Afersi te Farmacise 10.[/SQ-AL] [Views] => 93 [Exclusive] => [Reference] => 1142 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713847 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Shitet apartament 2+1 ne Rrugen e Dibres prane Farmacise 10 me nje siperfaqe 98m2 banim. Apartamenti ndodhet ne katin e 4, te nje komplksi te ri 8-12-katesh me 2 kate parkimi. Apartamenti kane organizim e rregullt me korridore te cilet lidhin ambjentet e tjera . Kompleksi ofron te gjitha facilitetet per nje jete komode ne nje nga zonat me te preferuara te Tiranes.Per me shume informacion dhe per te vizituar kete prone, mos hezitoni te na kontaktoni ne: C.0684073987 ose 0684073990 E. [email protected][/SQ-AL] [BrokerID] => 12808359 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Rruga e Dibres [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 93100.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 1 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 7cdcac64-7cc2-3b3f-2893-69d08cc0c8a9 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [6] => Array ( [GrossArea] => 110.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 2 [Rooms] => 2 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Apartament me Qera ne Bllok[/SQ-AL] [Views] => 92 [Exclusive] => [Reference] => 1140 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713846 [NettArea] => 98.00000000 [Description] => [SQ-AL]Jepet me Qera Apartament 110 m2 ne Zonen e Bllokut. Apartamenti eshte i mire Mobiluar dhe eshte i organizuar ne Sallon ,2 Dhoma Gjumi, 2 Tualete dhe 3 Ballkone. Zona ku ndodhet apartamenti ofron te gjitha facilitetet.Per me shume informacion dhe per te vizituar kete prone, mos hezitoni te na kontaktoni ne: 0684073990 E. [email protected][/SQ-AL] [BrokerID] => 12807902 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Blloku [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 500.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 1 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => c58cdb12-6512-e559-624a-ff52dc169824 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [7] => Array ( [GrossArea] => [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => 2 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Apartament 2+1 me Qera, Zona e Bllokut [/SQ-AL] [Views] => 28 [Exclusive] => [Reference] => 1139 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713845 [NettArea] => 130.00000000 [Description] => [SQ-AL]Jepet me Apartament 2+1 me Qera, Zona e BllokutApartamenti eshte i mire investuar. Jepet i mobiluar dhe disponon mobilim cilësore.Apartamenti eshte i lokalizuar ne nje zone shume preferencilane ne Tirane dhe ofron te gJitha facilitetet e mundeshme. Per nje vizite ne prone na kontaktoni ne Nr. 0684073990[/SQ-AL] [BrokerID] => 12807902 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Blloku [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 700.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 8ae38216-c9ff-a9a0-fc60-10749f99b23a [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [8] => Array ( [GrossArea] => [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => 2 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Apartament 2+1 me Qera, Zona e Bllokut tek 2 Kullat Binjake[/SQ-AL] [Views] => 30 [Exclusive] => [Reference] => 1138 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713844 [NettArea] => 100.00000000 [Description] => [SQ-AL]Jepet me Apartament 2+1 me Qera, Zona e Bllokut tek 2 Kullat Binjake. Apartamenti eshte i mire investuar. Jepet i pamobiluar dhe disponon vetem kuzhinen. Apartamenti eshte i lokalizuar ne nje zone shume preferencilane ne Tirane dhe ofron te gJitha facilitetet e mundeshme. Per nje vizite ne prone na kontaktoni ne Nr. 0684073990 [/SQ-AL] [BrokerID] => 12807902 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Blloku [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 800.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 55eb8553-e264-5e12-9735-1d140fd75ab6 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) )