Pronat

Array ( [0] => Array ( [GrossArea] => 50.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Garsoniere ne shitje , Misto Mame [/SQ-AL][EN-GB]Studio for sale, Misto Mame[/EN-GB] [Views] => 113 [Exclusive] => [Reference] => 1412 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6714117 [NettArea] => 50.00000000 [Description] => [SQ-AL]Shitet Garsoniere ne Misto Mame . Garsonieria ka siperfaqe 50m2 dh eshte e organizuar ne nje sallon ndenje + kuzhine , 1 tualet dhe 1 ballkon . Objekti ndodhet buze rruge dhe eshte i sapo perfunduar . Per me shume informacion ose per nje vizite ne prone kontakto ne C.0684073990 ose [email protected][/SQ-AL][EN-GB]Studio for sale in Misto Mame. The studio has an area of 50m2 and is organized in a living room + kitchen, 1 bathroom and 1 balcony. The building is located on the side of the road and is just finished. For more information or a visit to the property contact C.0684073990 or [email protected][/EN-GB] [BrokerID] => 12809084 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Misto Mame [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 40000.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .JPG [UID] => b6a9fc21-b02e-5311-3ba7-dbd0f01dfac0 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [1] => Array ( [GrossArea] => 25.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Zyre ne shitje , Myslym Shyri [/SQ-AL][EN-GB]Office for sale, Myslym Shyri[/EN-GB] [Views] => 93 [Exclusive] => [Reference] => 1411 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6714116 [NettArea] => 25.00000000 [Description] => [SQ-AL]Shitet zyre ne zonen e Myslym Shyrit . Zyra ka siperfaqe 25 m2 dhe eshte e pershtatshme edhe per lloje te tjera biznesi . Per me shume informacion ose per nje vizite ne prone kontakto ne C.0684073990 ose [email protected][/SQ-AL][EN-GB]Office for sale in the area of Myslym Shyri. The office has an area of 25 m2 and is suitable for other types of business. For more information or a visit to the property contact C.0684073990 or [email protected][/EN-GB] [BrokerID] => 12809084 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Myslym Shyri [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 45000.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .JPG [UID] => 4bd564c0-2591-6352-6028-f7b738172450 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [2] => Array ( [GrossArea] => 110.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Duplex ne shitje , Myslym Shyri[/SQ-AL][EN-GB]Duplex for sale, Myslym Shyri[/EN-GB] [Views] => 94 [Exclusive] => [Reference] => 1410 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6714115 [NettArea] => 110.00000000 [Description] => [SQ-AL]Shitet duplex ne zonen e Myslym shyrit . Duplexi ka siperfaqe 110m2 dhe ndodhet ne katin 0. Ambjenti eshte i pershatshem per shumellojshmeri biznesi , zyra. Zona ku ndodhet duplexi eshte nder zonat me te preferuara e cila ofron te gjitha facilitetet . Per me shume informacion ose per nje vizite ne prone kontakto ne C.0684073990 ose [email protected],al[/SQ-AL][EN-GB]Duplex for sale in the area of Myslym shyrit. The duplex has an area of 110m2 and is located on the 0th floor. The environment is suitable for a variety of business, office. The area where the duplex is located is one of the most preferred areas which offers all the facilities. For more information or for a visit to the property contact C.0684073990 or E.info @ realpas, al[/EN-GB] [BrokerID] => 12809084 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Myslym Shyri [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 170000.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .JPG [UID] => 8452446e-0322-2ab9-98ae-79e3211ee981 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [3] => Array ( [GrossArea] => 350.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Vile moderne ne shitje , Rezidenca Long Hill[/SQ-AL][EN-GB]Modern villa for sale, Long Hill Residence[/EN-GB] [Views] => 120 [Exclusive] => [Reference] => 1409 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6714114 [NettArea] => 350.00000000 [Description] => [SQ-AL]Shitet super vile moderne ne rezidencen Long Hill. Vila eshte plotesisht e mobiluar lux. Vila eshte e organizuar ne 3 kate nga ku kati 0 perfshin dhomat e gjumit secila me tualet perkates. Ne katin 1 ndodhet salloni madh i ndenjes dhe kuzhina , ne katin 3 ndodhen dhoma te tjera pritjeje si dhe nje ambjent me sauna dhe jacuzzi. Vila disponon verande dhe nje oborr te madh i cili ka gjate gjithe dites ndricimin nga dielli . Gjithashtu disponon dhe nje ambjend lavanderie si dhe 4 poste parkimi. Në rezidencën Long Hill ju do të gjeni të gjitha facilitetet që ju nevojiten.Rezidenca Long Hill ofron ambiente sportive shumëfunksionale (tenis, minifutboll dhe basketboll), kend lojërash për fëmijë, cerdhe, pishina të hapura, bar dhe restorant si dhe shume facilitete te tjera . Per me shume informacion ose per nje vizite ne prone kontakto ne C.0684073990 ose [email protected][/SQ-AL][EN-GB]Super modern villa for sale in Long Hill residence. The villa is fully furnished lux. The villa is organized in 3 floors from where the 0 floor includes the bedrooms each with the respective toilet. On the 1st floor there is a large living room and kitchen, on the 3rd floor there are other waiting rooms and a room with sauna and jacuzzi. The villa has a veranda and a large yard which has sunlight throughout the day. It also has a laundry room and 4 parking spaces. In the Long Hill residence you will find all the facilities you need. Long Hill residence offers multifunctional sports facilities (tennis, mini football and basketball), children's playground, nursery, outdoor pools, bar and restaurant and many other facilities . For more information or a visit to the property contact C.0684073990 or [email protected][/EN-GB] [BrokerID] => 12809084 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Rezidenca Long Hill [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 1200000.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .JPG [UID] => 5cb6a35d-54f2-ed52-fed6-3f2d20332d59 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [4] => Array ( [GrossArea] => 940.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Ambjent komercial per shitje ne qender te Tiranes ! [/SQ-AL][EN-GB]Commercial space for sale in the center of Tirana![/EN-GB] [Views] => 116 [Exclusive] => [Reference] => 1405 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6714110 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Ambjent komercial per shitje ne qender te Tiranes ! Ambjenti eshte kati i dyte teknik. Eshte i konceptuar si ambjent komercial per zyra . Objekti eshte nje nga projektet me ambicioze te Masterplanit te Tiranes ! Eshte nje projekt ambicioz ne te cilin investimi eshte i sigurt per ate cfare do te te ofroje ky projekt . Per me teper informacion na kontaktoni ne C:0684073990/0693503642[/SQ-AL][EN-GB]Commercial space for sale in the center of Tirana! The environment is the second technical floor. It is conceived as a commercial office environment. The building is one of the most ambitious projects of the Tirana Master Plan! It is an ambitious project in which the investment is sure of what this project will offer you. For more information contact us at C: 0684073990/0693503642[/EN-GB] [BrokerID] => 12809083 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Qender [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 3290000.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 3b5db5e3-a974-b7f9-efaf-11ba550e4812 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [5] => Array ( [GrossArea] => 350.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 2 [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Ambjent komercial 350 m2 per shitje te Rruga e Kavajes ![/SQ-AL][EN-GB]Commercial space 350 m2 for sale in Kavaja Street![/EN-GB] [Views] => 81 [Exclusive] => [Reference] => 1403 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6714108 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Ambjent komercial 350 m2 per shitje te Rruga e Kavajes ! Ambjenti eshte kati i dyte teknik , me fasade nga rruga e Kavajes . Eshte open Space , pjese e nje kompleksi te ri i ndrtuar me standarte te larta bashkekekohore. Kompleksi perfundon ne muajin korrik te 2022 . Eshte mundesi atraktive investimi ne raport me lokacionin dhe vleren e qerase per m2 qe do te kete ne kete objekt . Per me teper informacion na kontaktoni ne C:0684073990[/SQ-AL][EN-GB]Commercial space 350 m2 for sale in Kavaja Street! The environment is in the second technical floor, with a facade from Kavaja street. It is open space, part of a new complex built to high contemporary standards. The complex will be completed in July 2022. It is an attractive investment opportunity in relation to the location and the rent value per m2 that will be in this building. For more information contact us at C: 0684073990[/EN-GB] [BrokerID] => 12809083 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Rruga e Kavajes [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 1400000.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 37916dac-4edf-7db7-c8ad-60918af1895e [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [6] => Array ( [GrossArea] => 445.00000000 [LandArea] => 360.00000000 [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Vile ne shitje , Durres [/SQ-AL][EN-GB]Villa for sale, Durres[/EN-GB] [Views] => 46 [Exclusive] => [Reference] => 1402 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6714107 [NettArea] => 445.00000000 [Description] => [SQ-AL]Shitet Vile ne qytetin e Durresit . Vila ka siperfaqe nderimi 445m2 dhe eshte e ngritur 3 kate por jo totalisht e perfunduar . Prona ka dokumentacion te rregullt hipotekor . Per me shum informacion ose per nje vizite n eprone kontakto ne C.0699487023 ose [email protected][/SQ-AL][EN-GB]Villa for sale in the city of Durres. The villa has an honor area of 445m2 and is 3 floors high but not totally finished. The property has regular mortgage documentation. For more information or for a visit to the property contact us at C.0699487023 or [email protected][/EN-GB] [BrokerID] => 12809084 [LocationIDName] => Tirana - Tirana [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 90000.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .JPG [UID] => 7792de8f-d4d6-0a03-3dd0-7230279c8cf2 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [7] => Array ( [GrossArea] => 73.30000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => 1 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Apartament 1+1 ne shitje [/SQ-AL][EN-GB]One bedroom apartment for sale[/EN-GB] [Views] => 91 [Exclusive] => [Reference] => 1398 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6714103 [NettArea] => 73.30000000 [Description] => [SQ-AL]Shitet apartament 1+1 prane rrethrrotullimit te Saukut. Objekti eshte ne faze ndertimi dhe pritet te perfundoje per 1 vit . Apartamenti ka siperfaqe 73.3 m2 dhe eshte i organizuar ne nje sallon ndenje , nje kuzhine ,nje dhome gjumi, nje tualet dhe nje ballkon . Objekti ku ndodhet apartamenti eshte 3,4 dhe 5 kate . Apartamenti ndodhet ne katin 4. Zona ku ndodhet objekti eshte nje zone ne zhvillim dhe me shume akses levizjeje. Per me shume informacion ose per nje vizite ne prone kontakto ne C.0684073990 ose [email protected][/SQ-AL][EN-GB]1 + 1 apartment for sale near Sauk roundabout. The facility is under construction and is expected to be completed in 1 year. The apartment has an area of 73.3 m2 and is organized in a living room, a kitchen, a bedroom, a bathroom and a balcony. The building where the apartment is located is 3.4 and 5 floors. The apartment is located on the 4th floor. The area where the building is located is a developing area with more mobility access. For more information or a visit to the property contact C.0684073990 or [email protected][/EN-GB] [BrokerID] => 12809084 [LocationIDName] => Tirana - Tirana [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 66000.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .PNG [UID] => b70ff1ca-db3b-5b54-3e99-eb3741873a2d [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => 900 ) [8] => Array ( [GrossArea] => 108.69000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => 2 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Apartament ne shitje prane Oxhakut ![/SQ-AL][EN-GB]Apartment for sale near Chimney![/EN-GB] [Views] => 174 [Exclusive] => [Reference] => 1393 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6714099 [NettArea] => 108.69000000 [Description] => [SQ-AL]Apartament 2+1 prane Oxhakut tek ish Fusha e Begsave . Apartamenti ka siperfaqe 108.9m2 dhe eshte i organizuar ne nje sallon ndenje se bashku me kuzhinen , dy dhoma gjumi, dy tualete dhe nje ballkon. Apartamenti ndodhet ne katin 3 dhe ka orientim jug-perendim. Zona ku ndodhet apartamenti ofron te gjitha facilitetet. Per me shume informacion ose per nje vizite ne prone kontakto ne C.0684073990 ose [email protected][/SQ-AL][EN-GB]Two bedroom apartment near the Chimney at the former Begsave Field. The apartment has an area of 108.9m2 and is organized in a living room together with the kitchen, two bedrooms, two bathrooms and a balcony. The apartment is located on the 3rd floor and has a south-west orientation. The area where the apartment is located offers all the facilities. For more information or a visit to the property contact C.0684073990 or [email protected][/EN-GB] [BrokerID] => 12807902 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Oxhaku [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 89100.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => cc9b9f19-d992-0dc1-72e3-46a54f845909 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => 820 ) )
Per Shitje 40,000€
 • 1412
 • 50.00 m2
 • 0
 • 1
Per Shitje 45,000€
 • 1411
 • 25.00 m2
 • 0
 • 0
Per Shitje 170,000€
 • 1410
 • 110.00 m2
 • 0
 • 0
Per Shitje 90,000€
 • 1402
 • 445.00 m2
 • 0
 • 0
Per Shitje 66,000€
 • 1398
 • 73.30 m2
 • 1
 • 1
Per Shitje 89,100€
 • 1393
 • 108.69 m2
 • 2
 • 1