Pronat

Array ( [0] => Array ( [GrossArea] => 110.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => 2 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Apartament me qera te Komuna e Parisit! [/SQ-AL] [Views] => 77 [Exclusive] => [Reference] => 1561 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6714266 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Apartament me qera te Komuna e Parisit! Apartamenti eshte i organizuar ne dhomen e dites ku ndodhet kendi i gatimit dhe veranda. Me pas dhoma e dites ben shperndarjen te dy dhomat e gjumit dhe tualeti. Apartamenti eshte i mobiluar ne menyre shume te rehatshme me nje firniture cilesore. Per me teper informacion jeni te lutur te na kontaktoni ne C: 0684073990 /0693503642 [/SQ-AL] [BrokerID] => 12809083 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Komuna e Parisit [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 450.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 1082fd8f-5bee-17d6-677e-bc2ef8b5d435 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [1] => Array ( [GrossArea] => 30.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Zyre me qera ne Myslym Shyr ! [/SQ-AL] [Views] => 60 [Exclusive] => [Reference] => 1560 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6714265 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Zyre me qera ne Myslym Shyr ! Zyra eshte pjese e integruar e nje zyre me siperfaqe me te madhe . Ambjenti ndodhet ne nje pallat te ri i ne zone e Myslym Shyrit ! Ne Vlerene publikuar jane te perfshira ,te gjitha shpenzimet e tjera , perfshire dhe internetin . Per me teper informacion jeni te lutur te na kontaktoni ne C:0684073990[/SQ-AL] [BrokerID] => 12809083 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Myslym Shyri [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 350.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpeg [UID] => 83e97390-62cd-f988-26b7-c7e8fbb6a420 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [2] => Array ( [GrossArea] => 300.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Zyra me qera , Rruga e Elbasanit [/SQ-AL] [Views] => 54 [Exclusive] => [Reference] => 1558 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6714263 [NettArea] => 300.00000000 [Description] => [SQ-AL]Jepet me qera njesi sherbimi me siperfaqe 300m2 e pershtatshme per te zhvilluar aktivitete te ndryshme biznesi si zyra, call centre. Ambjenti ndodhet ne katin 3 te nje objekti te ri 10 katesh i pajisur me ashensor. Gjithashtu prona jepet totalisht e investuar .Zona ku ndodhet prona eshte nder zonat me te preferuara per zhvillimin e bizneseve . Per me shume informacion ose per nje vizite ne prone kontakto ne C.0684073990 ose [email protected][/SQ-AL] [BrokerID] => 12809084 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Rruga e Elbasanit [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 3000.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .JPG [UID] => 82eb40a6-b9e7-aff3-3971-07d9af6546e0 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [3] => Array ( [GrossArea] => 300.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Njesi Sherbimi me qera , Rruga Elbasanit [/SQ-AL][EN-GB]Service unit for rent, Elbasani Street[/EN-GB] [Views] => 88 [Exclusive] => [Reference] => 1557 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6714262 [NettArea] => 300.00000000 [Description] => [SQ-AL]Jepet me qera njesi sherbimi me siperfaqe 300m2 e pershtatshme per te zhvilluar aktivitete te ndryshme biznesi si zyra, call centre. Ambjenti ndodhet ne katin 2 te nje objekti te ri 10 katesh i pajisur me ashensor. Gjithashtu prona jepet totalisht e investuar .Zona ku ndodhet prona eshte nder zonat me te preferuara per zhvillimin e bizneseve . Per me shume informacion ose per nje vizite ne prone kontakto ne C.0684073990 ose [email protected][/SQ-AL][EN-GB]For rent a service unit with an area of 300m2 suitable for conducting various business activities such as offices, call centers. The space is located on the 2nd floor of a new 10-storey building equipped with an elevator. Also the property is given totally invested. The area where the property is located is among the most preferred areas for business development. For more information or for a visit to the property contact C.0684073990 or [email protected][/EN-GB] [BrokerID] => 12809084 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Rruga e Elbasanit [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 3000.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .JPG [UID] => 2a1f6c78-bfdc-897e-c37c-de64ac8620fb [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [4] => Array ( [GrossArea] => 527.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Ambient komercial per qera ne Don Bosko ! [/SQ-AL][EN-GB]Commercial space for rent in Don Bosko![/EN-GB] [Views] => 117 [Exclusive] => [Reference] => 1553 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6714258 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Ambient komercial per qera ne Don Bosko ! Ambienti ka siperfaqe 527 m2 ,eshte pjese e nje kompleksi i cili eshte ndertuar sipas standarteve bashkekohore. Ambienti ka orientim Perendim-Jug-Lindje qe do te thote eshte i aksesushem nga te gjitha anet e pallatit.Kjo e ben shume atraktiv per te zhvilluar aktivitet biznesi si supermarket (zona nuk ka supermarket).Per me teper informacion na kontaktoni ne C:0684073990[/SQ-AL][EN-GB]Commercial space for rent in Don Bosko! The environment has an area of 527 m2, is part of a complex which is built according to contemporary standards. The environment is oriented West-South-East which means it is accessible from all sides of the building. This makes it very attractive to conduct business activity as a supermarket (the area does not have a supermarket). For more information contact us at C: 0684073990[/EN-GB] [BrokerID] => 12809083 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Don Bosko [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 4216.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpeg [UID] => d6007cd2-f1c9-7049-3a2c-4ab77e2de153 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [5] => Array ( [GrossArea] => 120.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => 2 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Zyre me qera te Rruga e Kavajes ![/SQ-AL] [Views] => 149 [Exclusive] => [Reference] => 1551 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6714256 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Zyre me qera te Rruga e Kavajes ! Ambjenti eshte kati i 6-te i nje kompleksi i cili eshte i ndertuar sipas standarteve bashkekohore ,ofron te gjitha facilitetet e nevojshme . Zyra eshte e organizuar ne tre ambjente dhe dy tualete . Per me teper informacion na kontaktonin ne C:0684073990/0693503642[/SQ-AL] [BrokerID] => 12809083 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Rruga e Kavajes [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 650.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 1cfa1653-9585-d0c7-9339-965807bfcf20 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [6] => Array ( [GrossArea] => 110.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 2 [Rooms] => 2 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Apartament me qera ne afersi te Liceut Artistik ![/SQ-AL] [Views] => 164 [Exclusive] => [Reference] => 1548 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6714253 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Apartament me qera ne afersi tte Liceut Artistik ! Apartamenti ka siperfaqe 110 m2 , eshte i organizuar ne nje korridor i cili ben shperndarjen te dhoma e dites ku ndodhet kendi i gatimit dhe ballkoni , me pas kalohet te dy dhomat e gjumit dhe dy tualetet . Apartamenti eshte i mobiluar ne menyre komode . Lokacioni ne te cilin ndodhet apartamenti eshte nje nga lokacionet me te preferuara per banim ne Tirane. Per me teper informacion na kontaktoni ne C:0684073990/0693503642[/SQ-AL] [BrokerID] => 12809083 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Liceu Artistik [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 500.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpeg [UID] => 6b4a2641-1070-6207-2898-9fa8703ea377 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [7] => Array ( [GrossArea] => 100.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => 1 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Apartament me qera te Brryli ! [/SQ-AL][EN-GB]Apartment for rent in Brryli![/EN-GB] [Views] => 114 [Exclusive] => [Reference] => 1547 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6714252 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Apartament me qera te Brryli ! Apartamenti eshte i organizura ne dy dhoma gjumi , dhomen e dites dhe tualeti . Eshte kati i 7-te i nje pallati te ri i cili eshte i ndertuar me standrte te larta bashkekohore. Apartamenti eshte pjeserisht i mobiluar . Per me teper informacion jeni te lutur te na kontaktoni ne C:0684073990[/SQ-AL][EN-GB]Apartment for rent in Brryli! The apartment is organized in two bedrooms, living room and bathroom. It is the 7th floor of a new building which is built with high contemporary standards. The apartment is partially furnished. For more information please contact us at C: 0684073990/0693503642[/EN-GB] [BrokerID] => 12809083 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Brryli [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 330.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpeg [UID] => 7d316fa6-ce6d-69c7-fc62-3702457ba45b [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [8] => Array ( [GrossArea] => 100.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => 1 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Apartament me qera te Brryli ! [/SQ-AL][EN-GB]Apartment for rent in Brryli![/EN-GB] [Views] => 77 [Exclusive] => [Reference] => 1546 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6714251 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Apartament me qera te Brryli ! Apartamenti eshte i organizura ne dy dhoma gjumi , dhomen e dites dhe tualeti . Eshte kati i 7-te i nje pallati te ri i cili eshte i ndertuar me standrte te larta bashkekohore. Apartamenti eshte pjeserisht i mobiluar . Per me teper informacion jeni te lutur te na kontaktoni ne C:0684073990/0693503642[/SQ-AL][EN-GB]Apartment for rent in Brryli! The apartment is organized in two bedrooms, living room and bathroom. It is the 7th floor of a new building which is built with high contemporary standards. The apartment is partially furnished. For more information please contact us at C: 0684073990/0693503642[/EN-GB] [BrokerID] => 12809083 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Brryli [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 330.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpeg [UID] => 7d316fa6-ce6d-69c7-fc62-3702457ba45b [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) )