Pronat

Array ( [0] => Array ( [GrossArea] => 127.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 2 [Rooms] => 2 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Shitet Apartamente 2+1 ne Afersi te Farmacise 10.[/SQ-AL] [Views] => 65 [Exclusive] => [Reference] => 1145 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713850 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Shitet apartament 2+1 ne Rrugen e Dibres prane Farmacise 10 me nje siperfaqe 127m2 banim. Apartamenti ndodhet ne katin e 4, te nje komplksi te ri 8-12-katesh me 2 kate parkimi. Apartamenti kane organizim e rregullt me korridore te cilet lidhin ambjentet e tjera . Kompleksi ofron te gjitha facilitetet per nje jete komode ne nje nga zonat me te preferuara te Tiranes.Per me shume informacion dhe per te vizituar kete prone, mos hezitoni te na kontaktoni ne: C.0684073987 ose 0684073990 E. [email protected][/SQ-AL] [BrokerID] => 12808359 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Rruga e Dibres [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 120650.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 1 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 80f141dd-a41f-5b6c-de1f-c34b8ade107a [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [1] => Array ( [GrossArea] => 111.80000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => 2 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Shitet Apartamente 2+1 ne Afersi te Farmacise 10.[/SQ-AL] [Views] => 79 [Exclusive] => [Reference] => 1144 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713849 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Shitet apartament 2+1 ne Rrugen e Dibres prane Farmacise 10 me nje siperfaqe 111.8m2 banim. Apartamenti ndodhet ne katin e 3, te nje komplksi te ri 8-12-katesh me 2 kate parkimi. Apartamenti kane organizim e rregullt me korridore te cilet lidhin ambjentet e tjera . Kompleksi ofron te gjitha facilitetet per nje jete komode ne nje nga zonat me te preferuara te Tiranes.Per me shume informacion dhe per te vizituar kete prone, mos hezitoni te na kontaktoni ne: C.0684073987 ose 0684073990 E. [email protected][/SQ-AL] [BrokerID] => 12808359 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Rruga e Dibres [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 106200.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 1 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 25d8e8e1-7264-cc7e-fe28-c26293b44e86 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [2] => Array ( [GrossArea] => 102.70000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => 2 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Shitet Apartamente 2+1 ne Afersi te Farmacise 10.[/SQ-AL] [Views] => 54 [Exclusive] => [Reference] => 1143 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713848 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Shitet apartament 2+1 ne Rrugen e Dibres prane Farmacise 10 me nje siperfaqe 102.7m2 banim. Apartamenti ndodhet ne katin e 4, te nje komplksi te ri 8-12-katesh me 2 kate parkimi. Apartamenti kane organizim e rregullt me korridore te cilet lidhin ambjentet e tjera . Kompleksi ofron te gjitha facilitetet per nje jete komode ne nje nga zonat me te preferuara te Tiranes.Per me shume informacion dhe per te vizituar kete prone, mos hezitoni te na kontaktoni ne: C.0684073987 ose 0684073990 E. [email protected][/SQ-AL] [BrokerID] => 12808359 [LocationIDName] => Tirana - Tirana [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 97565.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 1 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => cb60dfae-b53b-8acb-c009-9fd0eb4d065e [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [3] => Array ( [GrossArea] => 98.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => 2 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Shitet Apartamente 2+1 ne Afersi te Farmacise 10.[/SQ-AL] [Views] => 62 [Exclusive] => [Reference] => 1142 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713847 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Shitet apartament 2+1 ne Rrugen e Dibres prane Farmacise 10 me nje siperfaqe 98m2 banim. Apartamenti ndodhet ne katin e 4, te nje komplksi te ri 8-12-katesh me 2 kate parkimi. Apartamenti kane organizim e rregullt me korridore te cilet lidhin ambjentet e tjera . Kompleksi ofron te gjitha facilitetet per nje jete komode ne nje nga zonat me te preferuara te Tiranes.Per me shume informacion dhe per te vizituar kete prone, mos hezitoni te na kontaktoni ne: C.0684073987 ose 0684073990 E. [email protected][/SQ-AL] [BrokerID] => 12808359 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Rruga e Dibres [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 93100.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 1 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 7cdcac64-7cc2-3b3f-2893-69d08cc0c8a9 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [4] => Array ( [GrossArea] => 110.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 2 [Rooms] => 2 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Apartament me Qera ne Bllok[/SQ-AL] [Views] => 67 [Exclusive] => [Reference] => 1140 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713846 [NettArea] => 98.00000000 [Description] => [SQ-AL]Jepet me Qera Apartament 110 m2 ne Zonen e Bllokut. Apartamenti eshte i mire Mobiluar dhe eshte i organizuar ne Sallon ,2 Dhoma Gjumi, 2 Tualete dhe 3 Ballkone. Zona ku ndodhet apartamenti ofron te gjitha facilitetet.Per me shume informacion dhe per te vizituar kete prone, mos hezitoni te na kontaktoni ne: 0684073990 E. [email protected][/SQ-AL] [BrokerID] => 12807902 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Blloku [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 500.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 1 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => c58cdb12-6512-e559-624a-ff52dc169824 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [5] => Array ( [GrossArea] => [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => 2 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Apartament 2+1 me Qera, Zona e Bllokut [/SQ-AL] [Views] => 20 [Exclusive] => [Reference] => 1139 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713845 [NettArea] => 130.00000000 [Description] => [SQ-AL]Jepet me Apartament 2+1 me Qera, Zona e BllokutApartamenti eshte i mire investuar. Jepet i mobiluar dhe disponon mobilim cilësore.Apartamenti eshte i lokalizuar ne nje zone shume preferencilane ne Tirane dhe ofron te gJitha facilitetet e mundeshme. Per nje vizite ne prone na kontaktoni ne Nr. 0684073990[/SQ-AL] [BrokerID] => 12807902 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Blloku [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 700.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 8ae38216-c9ff-a9a0-fc60-10749f99b23a [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [6] => Array ( [GrossArea] => [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => 2 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Apartament 2+1 me Qera, Zona e Bllokut tek 2 Kullat Binjake[/SQ-AL] [Views] => 23 [Exclusive] => [Reference] => 1138 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713844 [NettArea] => 100.00000000 [Description] => [SQ-AL]Jepet me Apartament 2+1 me Qera, Zona e Bllokut tek 2 Kullat Binjake. Apartamenti eshte i mire investuar. Jepet i pamobiluar dhe disponon vetem kuzhinen. Apartamenti eshte i lokalizuar ne nje zone shume preferencilane ne Tirane dhe ofron te gJitha facilitetet e mundeshme. Per nje vizite ne prone na kontaktoni ne Nr. 0684073990 [/SQ-AL] [BrokerID] => 12807902 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Blloku [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 800.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 55eb8553-e264-5e12-9735-1d140fd75ab6 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [7] => Array ( [GrossArea] => 71.40000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => 1 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Apartamint 1+1 tek Kompleksi Green Citty[/SQ-AL] [Views] => 75 [Exclusive] => [Reference] => 1136 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713842 [NettArea] => 64.30000000 [Description] => [SQ-AL]Shitet Apartament 1+1 tek Kompleksi Green Citty prane Unazes se Madhe . Apartamenti ka nje siperfaqe prej 71.4m2 dhe ndodhet ne nje kompleks Rezidencial me punime cilesose dhe hapesira te gjelberta. Apartamenti eshte i organizuar ne 1Sallon, 1 Dhome Gjumi, 1 Tualet dhe nje Ballkon. Per me teper informacion na kontaktoni ne Nr. 0684073990 ose 0694828262[/SQ-AL] [BrokerID] => 12807902 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Unaza e re [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 57000.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 1 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 3ddfef79-1a33-2b18-d58e-07f0aa9254d1 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => 800 ) [8] => Array ( [GrossArea] => 67.28000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => 1 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL] Apartament 1+1 prane Rruges se Kavajes[/SQ-AL] [Views] => 63 [Exclusive] => [Reference] => 1133 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713841 [NettArea] => 56.15000000 [Description] => [SQ-AL]Shitet Apartament 1+1 prane Ruges se Kavajes. Apartamenti ndodhet ne katin e 7 te nje pallati 9 katesh ne pefundim dhe i nje cilesije te larte. Apartamenti eshte i oganizuar ne 1 Sallon, 1 Dhome Gjumi, 1 Tualet dhe nje Ballkon. Zona ne te cilen ndodhet prona eshte afer Qendres dhe ofron te gJitha facilitetet e mundeshme. Per nje vizite ne prone na kontaktoni ne Nr. 0684073990 ose 0694828262[/SQ-AL] [BrokerID] => 12807902 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Rruga e Kavajes [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 114000.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 1 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 39687cd6-e3d3-4349-ee33-110365ab2e34 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => 1700 ) )