Pronat

Array ( [0] => Array ( [GrossArea] => 80.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => 3 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Jepet me qira ambjente per zyre ne Bllok[/SQ-AL] [Views] => 50 [Exclusive] => [Reference] => 589 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713294 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Jepet super ambjente me qira per zyra ne Bllok, rruga Mihal Popi me hapsire 80m2 perball Fondacionit Save The Children.Ambjenti ndodhet ne nje nga zonat me te kerkuara te Tiranes ambjenti ka funksionuar per zyra ka dhe nje kende gatimi ne ambjentet e brendshme per me shume kontaktoni ne numrat e poshteshenuar 0684073990 dhe 0684073987 [email protected][/SQ-AL] [BrokerID] => 12808359 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Blloku [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 330.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 1 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => a142a17a-025d-c3e6-3ec7-4ad3fd76c19d [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => 330 ) [1] => Array ( [GrossArea] => 127.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Jepet me qera zyre 127 m2 tek rezidenca Ambasador 3 . [/SQ-AL][EN-GB]Office space for rent is 127 m2 at Ambasador 3 Residence.[/EN-GB] [Views] => 71 [Exclusive] => [Reference] => 582 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713287 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Jepet me qera zyre 127 m2 tek rezidenca Ambasador 3 . zyra ndodhet ne katin e 4-te te rezidences . Eshte totalisht e mobiluar . Rezidenca eshte nje nga me prestigjozet me standartet me bashkekohore ne treg ofron te gjitha facilitetet e nevojshme . Vlera e publikuar perfshin taksat dhe nje post parkimi . Per me teper informacion na kontaktoni ne C:0686051414 ose 0684073990[/SQ-AL][EN-GB]Office space for rent is 127 m2 at Ambasador 3 Residence . The office is located on the 4th floor of the residence. It is fully furnished. The residence is one of the most prestigious with the contemporary standards in the market offers all the necessary facilities. The published value includes taxes and a parking post. For more information contact us at C: 0686051414 or 0684073990[/EN-GB] [BrokerID] => 12808071 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Stadiumi Qemal Stafa [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 1200.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpeg [UID] => 50f9c2ff-da5b-14be-7b4f-f4021b008f0f [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [2] => Array ( [GrossArea] => 238.70000000 [LandArea] => [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Shitet ambjent komercial 238 m2 ne nje nga komplekset me prestigjoze qe po ndertohet ne Tirane te Rruga e Kavajes ![/SQ-AL] [Views] => 14 [Exclusive] => [Reference] => 580 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713285 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Shitet ambjent komercial 238 m2 ne nje nga komplekset me prestigjoze qe po ndertohet ne Tirane te Rruga e Kavajes . Ambjenti eshte i pershtatshem per investim hipermarketi , palester ne menyre qe te jene ne sherbim te kompleksit apo dhe tipologji te tjera biznesi .Per me teper informacion na kontaktoni ne C:0686051414 ose 0684093770 [/SQ-AL] [BrokerID] => 12808071 [LocationIDName] => Tirana - Tirana [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 714000.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 270b28a7-0c35-1a80-af57-4d10f527a8f9 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => 3000 ) [3] => Array ( [GrossArea] => 250.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 2 [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Jepet me Qira super ambjent per zyre Myslym Shyri[/SQ-AL][EN-GB]For rent a super office space located in Myslym Shyri[/EN-GB] [Views] => 21 [Exclusive] => [Reference] => 578 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713283 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Jepen me qera ambjent i shfrytzushem zyra 250 m2 ne Myslym Shyri .Ambjenti ndodhen ne katin e 1 te nje ndertese me 5 kate . Ambienti ndodhet ne rrugen kryesore Myslym Shyri me nje super Vendodhje. Per me shume informacion, ju ftojme ta vizitoni nga afer ambientin duke kontaktuar paraprakisht ne nr e telefonit 0684073987 ose 0684073990[/SQ-AL][EN-GB]For rent office space 250 m2 located in Myslym Shyri.The office is located on the 1st floor of a 5 storey building. The environment is located on the main street Myslym Shyri with a super location. For more information, we invite you to visit the surrounding area by contacting in advance at 0684073987 or 0684073990[/EN-GB] [BrokerID] => 12808359 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Myslym Shyri [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 2000.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 1 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 40543adf-f9ea-de5e-f1b0-f76b87baac09 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => 2000 ) [4] => Array ( [GrossArea] => 25.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Jepet me qira super Dyqan ne Myslym Shyri[/SQ-AL][EN-GB]Super Store for rent located in Myslym Shyri[/EN-GB] [Views] => 59 [Exclusive] => [Reference] => 577 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713282 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Jepet me qira ambient komercial ne rrugen Myslym Shyri . Ambienti ka nje siperfaqe prej 25 m2, dhe eshte i pozicionuar ne nje nga zonat me preferenciale te kryeqytetit e cila te ofron te gjitha facilitetet e nevojshme. Ky ambjent eshte i pershtatshem per investim dhe per zhvillimin e bizneseve te ndryshme. Per me shume informacion, mund te na kontaktoni: C. 0684073987 C. 0694073990 E. [email protected][/SQ-AL][EN-GB]Commercial space for rent in Myslym Shyri Street. Space has a surface of 25 m2 and is positioned in one of the most preferential areas of the capital, which offers all the necessary facilities. This environment is suitable for investment and development of different businesses. For more information, you can contact us: C. 0684073987 C. 0694073990 E. [email protected][/EN-GB] [BrokerID] => 12808359 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Myslym Shyri [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 1000.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 1 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => bbe56d11-d117-ea06-f01c-673553bcf332 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => 1000 ) [5] => Array ( [GrossArea] => 25.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Jepet me qira super Dyqan ne Myslym Shyri[/SQ-AL][EN-GB]Super Store for Rent located in Myslym Shyri[/EN-GB] [Views] => 32 [Exclusive] => [Reference] => 576 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713281 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Jepet me qira ambient komercial ne rrugen Myslym Shyri . Ambienti ka nje siperfaqe prej 25 m2, dhe eshte i pozicionuar ne nje nga zonat me preferenciale te kryeqytetit e cila te ofron te gjitha facilitetet e nevojshme. Ky ambjent eshte i pershtatshem per investim dhe per zhvillimin e bizneseve te ndryshme. Per me shume informacion, mund te na kontaktoni: C. 0684073987 C. 0694073990 E. [email protected][/SQ-AL][EN-GB]Commercial space for rent in Myslym Shyri Street. Space has a surface of 25 m2 and is positioned in one of the most preferential areas of the capital, which offers all the necessary facilities. This environment is suitable for investment and development of different businesses. For more information, you can contact us: C. 0684073987 C. 0694073990 E. [email protected][/EN-GB] [BrokerID] => 12808359 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Myslym Shyri [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 1000.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 1 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 54bf2f87-971d-eea2-b056-1ad485e27ecb [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => 1000 ) [6] => Array ( [GrossArea] => 100.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Jepet me qira super Dyqan ne Myslym Shyri[/SQ-AL][EN-GB]Super Store for Rent located in Myslym Shyri[/EN-GB] [Views] => 677 [Exclusive] => [Reference] => 575 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713280 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Jepet me qira ambient komercial ne rrugen Myslym Shyri . Ambienti ka nje siperfaqe prej 100 m2, dhe eshte i pozicionuar ne nje nga zonat me preferenciale te kryeqytetit e cila te ofron te gjitha facilitetet e nevojshme. Ky ambjent eshte i pershtatshem per investim dhe per zhvillimin e bizneseve te ndryshme. Per me shume informacion, mund te na kontaktoni: C. 0684073987 C. 0694073990 E. [email protected][/SQ-AL][EN-GB]Commercial space for rent in Myslym Shyri Street. The environment has a surface of 100 m2 and is positioned in one of the most preferential areas of the capital, which offers all the necessary facilities. This environment is suitable for investment and development of different businesses. For more information, you can contact us: C. 0684073987 C. 0694073990 E. [email protected][/EN-GB] [BrokerID] => 12808359 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Myslym Shyri [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 1500.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 1 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 0278c023-037d-9892-1647-749cfa7a00a5 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => 1500 ) [7] => Array ( [GrossArea] => 100.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Jepet me qira super Dyqan ne Myslym Shyri[/SQ-AL][EN-GB]Super Store of Rent located in Myslym Shyri[/EN-GB] [Views] => 66 [Exclusive] => [Reference] => 574 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713279 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Jepet me qira ambient komercial ne rrugen Myslym Shyri . Ambienti ka nje siperfaqe prej 100 m2, dhe eshte i pozicionuar ne nje nga zonat me preferenciale te kryeqytetit e cila te ofron te gjitha facilitetet e nevojshme. Ky ambjent eshte i pershtatshem per investim dhe per zhvillimin e bizneseve te ndryshme. Per me shume informacion, mund te na kontaktoni: C. 0684073987 C. 0694073990 E. [email protected][/SQ-AL][EN-GB]Commercial space for rent in Myslym Shyri Street. The environment has a surface of 100 m2 and is positioned in one of the most preferential areas of the capital, which offers all the necessary facilities. This environment is suitable for investment and development of different businesses. For more information, you can contact us: C. 0684073987 C. 0694073990 E. [email protected][/EN-GB] [BrokerID] => 12808359 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Myslym Shyri [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 1500.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => caa25f69-ea2e-0db0-4226-db0ffaad8bcd [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => 1500 ) [8] => Array ( [GrossArea] => 75.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Jepet me qera ambjent komercial 75 m2 ne zonen e bllokut . [/SQ-AL][EN-GB]For rent commercial space 75 m2 located in Blloku area.[/EN-GB] [Views] => 88 [Exclusive] => [Reference] => 566 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713271 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Jepet me qera ambjent komercial 75 m2 ne zonen e bllokut . Ambjenti eshte i investuar totalisht . Eshte i pozicionuar buze rruge i pershtatshem per show room dhe per zyra . Vlera e publikuar eshte bashke me taksat (bruto ). Per me teper informacion na kontaktoni ne C:0686051414 ose 0684073990[/SQ-AL][EN-GB]For rent commercial space 75 m2 located in Blloku area. Space is totally invested. It is well-positioned for showroom and office. The published value is associated with taxes. For more information contact us at C: 0686051414 or 0684073990[/EN-GB] [BrokerID] => 12808071 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Blloku [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 2100.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpeg [UID] => 96969907-5734-cd89-a182-50d9c09cad2b [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) )