Pronat

Array ( [0] => Array ( [GrossArea] => 625.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Shitet Toke Truall te rruga Elbasanit ![/SQ-AL][EN-GB]Land for sale in Elbasani street![/EN-GB] [Views] => 111 [Exclusive] => [Reference] => 352 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713414 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Shitet toke truall ne rrugen e Elbasanit ! Toka ndodhet ne rrugen kryesore me nje hapsire 625m2. .Toka shitet me 850 euro m2 si dhe disponon dokumentacion te rregull hopotekimi. Per me shume informacion dhe per ta vizituar kete prone, mos hezitoni te na kontaktoni: C : 0684073987 ose 0684073990 E. [email protected][/SQ-AL][EN-GB]Land for sale in Elbasani street! The land is located on the main road with a space of 650m2. The land is for sale at 850 euro m2 and has regular mortgage documentation. For more information and to visit this property, do not hesitate to contact us: C: 0684073987 or 0684073990 E. [email protected][/EN-GB] [BrokerID] => 12808359 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Rruga e Elbasanit [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => -531250.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 1 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 40853558-9be1-b2b4-fa1b-f02e78369730 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => 850 ) [1] => Array ( [GrossArea] => 6128.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Shitet toke industriale ne zonen e Vishaj Tirane [/SQ-AL][EN-GB]Industrial land for sale in Vishaj located in the area of Tirana[/EN-GB] [Views] => 249 [Exclusive] => [Reference] => 662 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713367 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Shitet Toke ne zonen e Vishaj ne Tirane me nje shiperfaqe 6128 m2.Toka eshte e pozicionuar ne nje fushe e rrethuar me peme. Zona eshte ne zhvillime si zone industriale per prodorime kapanonesh dhe magazinash.Toka ndodhet prane restorante Vishaj. Per me shume informacion kontaktoni ne C.0684073987 ose 0684073990 E. [email protected][/SQ-AL][EN-GB]Land for sale located in Vishaj area in Tirana with a surface of 6128 m2.The land is positioned in a field surrounded by trees. The area is under development as an industrial area for the production of cannabis and warehouses. The land is located near Vishaj restaurants. For more information contact C.0684073987 or 0684073990 E. [email protected][/EN-GB] [BrokerID] => 12808359 [LocationIDName] => Tirana - Tirana [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 214480.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 0328b783-f956-7e2f-b2ef-8d9777e57306 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => 35 ) [2] => Array ( [GrossArea] => 5040.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Shitet Truall ne Autostrade Tirane- Durres[/SQ-AL][EN-GB]Land for sale in Tirana-Durres highway[/EN-GB] [Views] => 155 [Exclusive] => [Reference] => 651 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713356 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Shitet ose jepet me qera Truall ne Autostrade Tirane - Durres. Toka ka siperfaqe 5040m2 dhe nodhet ne nje zone industriale ne rrugen kryesore . Kjo prone eshte e pershtatshme per zhvillimin e cdo bisnesi pasi dhe zona eshte ne zhvillime si dhe ne zonen perreth ndodhen disa kompani te ndryshme. Cmimi eshte 120 euro per m2 . Per me shume informacion mundt te na kontaktoni C.0684073987 C.0684073990 [email protected][/SQ-AL][EN-GB]Land for sale or rent on Tirana - Durres Highway. The land covers 5040sqm and is located in an industrial area on the main road. This property is suitable for any business development as the area is in development and there are several different companies in the surrounding area. Price is 120 euros per m2. For more information you can contact us C.0684073987 C.0684073990 [email protected][/EN-GB] [BrokerID] => 12808359 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Autostrada Tiranë-Durrës [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 604800.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 1 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 72e0f157-6299-d2e1-3032-6a04ebfbb928 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => 120 ) [3] => Array ( [GrossArea] => [LandArea] => 2000.00000000 [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Shitet Toke 2000 m2 te zona e Liqenit te Thate ![/SQ-AL] [Views] => 287 [Exclusive] => [Reference] => 604 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713309 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Shitet Toke 2000 m2 te zona e Liqenit te Thate ! Toka disponon dokumentacion te rregullt hipotekor ! Eshte mundesi e mire investimi ne fushen e ndertimit apo bissnese te tipologjive te ndryshme ! Per me teper informacion na kontaktoni ne C:0686051414 ose 0684073990[/SQ-AL] [BrokerID] => 12808071 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Liqeni i Thate [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 400000.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpeg [UID] => a4cbc93d-bc7d-652c-df7b-2dd236a67b71 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [4] => Array ( [GrossArea] => 5000.00000000 [LandArea] => 5000.00000000 [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Shitet toke ![/SQ-AL] [Views] => 346 [Exclusive] => [Reference] => 411 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713278 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Shume prane Teg-ut shitet toke me siperfaqe 5000m2 . Toka eshte e shfrytezueshme per ndertim. Vendodhja e prones eshte ngjitur me vilat Rolling Hills.Toka eshte shume prane rruges kryesore dhe shume e pershtatshme per vile.Zona perreth eshte e qete dhe me ambient te paster. Per me shume informacion kontaktoni ne C.0684073987 ose 0684073990 E. [email protected] [/SQ-AL] [BrokerID] => 12808359 [LocationIDName] => Tirana - Tirana [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 550000.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 73427d40-fdca-609f-5884-5d4d5f097e67 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => 110 ) [5] => Array ( [GrossArea] => 8000.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Shitet Toke ! [/SQ-AL][EN-GB]Land for sale![/EN-GB] [Views] => 283 [Exclusive] => [Reference] => 564 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713270 [NettArea] => 5600.00000000 [Description] => [SQ-AL]Shite toke ne Kamez 45 ERO/m2 . Vendodhja e tokes ben te mundur qe toka te jete e shfrytezueshme per aktivitete te ndryshme industriale. Per me shume informacion na kontaktoni ne C. 0684073990 ose [email protected][/SQ-AL][EN-GB]Land for sale located in Kamez . The price is 45 ERO / m2. The location of the land makes it possible to be exploitable for various industrial activities. For more information contact us at C. 0684073990 or [email protected][/EN-GB] [BrokerID] => 12807902 [LocationIDName] => Tirana - Kamëz [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => -360000.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 56ad5973-5bfd-da3c-fb39-d27f48c263e5 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => 45 ) [6] => Array ( [GrossArea] => 4800.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Shitet toke ne Jale ![/SQ-AL][EN-GB] Land for sale located in Jale![/EN-GB] [Views] => 1160 [Exclusive] => [Reference] => 557 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713263 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Shitet Toke ne Jale ne nje nga zonat me terheqese te Bregdetit Shqiptar. Siperfaqja e tokes eshte 4800m2, disponon certifikate pronesie . Trualli mund te shfrytezohet per ndertim pasi eshte i paisur me leje ndertimi. Per ta vizituar kete prone, mos hezitoni te na kontaktoni: C. 0684073990 E. [email protected][/SQ-AL][EN-GB]Land for sale located in Jale in one of the most attractive areas of the Albanian coasts. The land surface is 4800m2, possesses a certificate of ownership. The land can be used for construction as it is equipped with construction permits. To visit this property, do not hesitate to contact us: C. 0684073990 E. [email protected][/EN-GB] [BrokerID] => 12807789 [LocationIDName] => Vlorë [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 768000.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 84384720-b107-eaf7-7a42-bd75dc43946a [PersonalContactEmailSearch] => [email protected] [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => +355682013327 [SquareMetre] => 160 ) [7] => Array ( [GrossArea] => 8500.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]SHITET OSE JEPET ME QERA TRUALL NE AUTOSTRADEN TIRANE - DURRES[/SQ-AL][EN-GB]FOR SALE OR FOR RENT LAND IN AUTOSTRADEN TIRANA - DURRES[/EN-GB] [Views] => 554 [Exclusive] => [Reference] => 510 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713252 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Shitet ose jepet me qera Truall ne Autostraden Tirane - Durres me siperfaqe 8500m2 ne nje zone Industriale me tre dalje me rruget kryesore 1-km nga Rruga e Rinasit dhe 1-km nga Autostrada e Durrsit dhe dalja tjeter ne rrugen qe lidhe me Kamzen, kjo prone eshte e pershtatshme per zhvillimin e cdo bisnesi pasi dhe zona eshte ne zhvillime dhe e gjith zona perreth ndodhen disa kompani dhe firma te ndryshme cmimi per 60 euro m2 Per me shume informacion mundt te na kontaktoni C.0684073987 C.0684073990 [email protected][/SQ-AL][EN-GB]For Rent or for sale Land in Tirana - Durres Highway with the 8500sqm surface in an industrial area with three main road exit 1 km from Rinas Street and 1 km from Durrs Highway and exit on the road connecting Kamzen. property is suitable for the development of any business as and the area is under development and all the surrounding area there are several companies and different firm prices for 60 euro m2 For more information you can contact us C.0684073987 C.0684073990 [email protected] al[/EN-GB] [BrokerID] => 12808359 [LocationIDName] => Tirana - Tirana [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 510000.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 1 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 2ca9a022-51d7-d217-e271-1ecb5c7a7b7e [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => 60 ) [8] => Array ( [GrossArea] => 6000.00000000 [LandArea] => 6000.00000000 [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Shitet 6000 m2 toke ne zonen e Gjirit te lalzit tek Kepi i Rodonit ![/SQ-AL] [Views] => 618 [Exclusive] => [Reference] => 413 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713118 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Shitet 6000 m2 toke ne zonen e Gjirit te Lalzit tek Kepi i Rodonit .Toka ka pamje nga Deti .Eshte e favorshme per investime ne fushen e ndertimit , hotelerise , turizmit etje . Per me teper informacion na kontaktoni ne 0686051414 ose 0684073990[/SQ-AL] [BrokerID] => 12808071 [LocationIDName] => Durrës [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 510000.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpeg [UID] => df69f80f-8d23-fc08-c166-42992e6d2d8c [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => 85 ) )
Per Shitje 214,480€
 • 662
 • 6 128.00 m2
 • 0
 • 0
Per Shitje 550,000€
 • 411
 • 5 000.00 m2
 • 0
 • 0
Per Shitje 45€
 • 564
 • 5 600.00 m2
 • 0
 • 0
Per Shitje 768,000€
 • 557
 • 4 800.00 m2
 • 0
 • 0