Pronat

Array ( [0] => Array ( [GrossArea] => 72.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 2 [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Jepet me qera zyre 72 m2 ne katin e dyte te zona e pazarit te ri ![/SQ-AL][EN-GB]For rent 72 m2 office space on the second floor located in Pazari Ri area![/EN-GB] [Views] => 64 [Exclusive] => [Reference] => 588 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713293 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Jepet me qera zyre 72 m2 ne katin e dyte te zona e pazarit te ri ! Zyra eshte 72m2, , kati i dyte nga toka, mund te ndahet dhe ne 2 zyra, 2 banjo, 2 kondicionere, aspirim, hyrje biznesi jo me banoret, parkim kat -1 me pagese shtese. Per me teper informacion na kontaktoni ne C:0686051414 ose 0684073990[/SQ-AL][EN-GB]For rent 72 m2 office space on the second floor located in Pazari Ri area. The office is 72m2, second floor from the ground, can be divided into 2 offices, 2 bathrooms, 2 air conditioners, aspiration, business entrance not with residents, parking floor -1 with additional payment. For more information contact us at C: 0686051414 or 0684073990[/EN-GB] [BrokerID] => 12808071 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Pazari I ri [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 700.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpeg [UID] => 8731f410-b52e-25c0-b55b-ff4e308fe478 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [1] => Array ( [GrossArea] => 115.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 2 [Rooms] => 3 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Jepet me qira super zyre [/SQ-AL] [Views] => 157 [Exclusive] => [Reference] => 587 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713292 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Jepen me qera zyra 115 m2 ne Kompleksin PARK GATE .Zyrat ndodhen ne katin e 2 te nje ndertese me 13 kate . Ambienti eshte eshte super i arreduar ka nje pozicion te favorshem. Punimet cilesore e bejne te pershtashme per profile te ndryshme zyrash.Brenda cmimit perfshihet dhe nje vende parkimi zyra eshte duke bere arredimin per pak dit perfundon ka nje super pamje . Per me shume informacion, ju ftojme ta vizitoni nga afer ambientin duke kontaktuar paraprakisht ne nr e telefonit 0684073987 ose 0684073990[/SQ-AL] [BrokerID] => 12808359 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Rruga e Elbasanit [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 1200.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 1 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 2a12f499-e4b4-6627-6f65-7ff4c29bed85 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [2] => Array ( [GrossArea] => 416.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Shitet ambjent biznesi [/SQ-AL] [Views] => 333 [Exclusive] => [Reference] => 585 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713291 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Ambjenti ndodhet , ne Rr. e Elbasanit ne nje nga zonat me te populluara dhe te preferuara te Tiranes. Ambjenti ka nje siperfaqe totale prej 416 m2 ne katin 1 teknik. Ambjenti eshte i pershatshem per veprimtari te ndryshme. Per nje vizite ne prone mund te na kontaktoni! C.0694073990 ose 0684073987 [email protected][/SQ-AL] [BrokerID] => 12808359 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Rruga e Elbasanit [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => -873600.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => a2343b76-97ca-a5f5-8b30-b881ef15bcfb [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => 2100 ) [3] => Array ( [GrossArea] => 371.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Shitet ambjent i pershtatshem per zyre ![/SQ-AL][EN-GB]For sale a suitable environment for office [/EN-GB] [Views] => 138 [Exclusive] => [Reference] => 584 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713290 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Ambjenti ndodhet , ne Rr. e Elbasanit ne nje nga zonat me te populluara dhe te preferuara te Tiranes. Ambjenti ka nje siperfaqe totale prej 370 m2 ne katin 6 si dhe ofron pamje nga Fakulteti i Gjuheve te Huaja. Ambjenti eshte i pershatshem per veprimtari te ndryshme. Per nje vizite ne prone mund te na kontaktoni! C.0694073990 ose 0684073987 [email protected][/SQ-AL][EN-GB]The environment is located at Str. of Elbasan in one of the most popular and favorite areas of Tirana. The space has a total area of 345 m2 on the 6th floor and offers views of the Faculty of Foreign Languages. The environment is suitable for different activities. For a visit to the property you can contact us! C.0694073990 or 0684073987 [email protected][/EN-GB] [BrokerID] => 12808359 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Rruga e Elbasanit [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 0.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 1 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 23828929-c944-e909-a08a-f0a7dc009a62 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => 2000 ) [4] => Array ( [GrossArea] => 345.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Shitet zyre ![/SQ-AL][EN-GB]For sale business environment[/EN-GB] [Views] => 16 [Exclusive] => [Reference] => 583 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713289 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Ambjenti ndodhet , ne Rr. e Elbasanit ne nje nga zonat me te populluara dhe te preferuara te Tiranes. Ambjenti ka nje siperfaqe totale prej 345 m2 ne katin 6 si dhe ofron pamje nga Parku Kombetare i Liqenit . Ambjenti eshte i pershatshem per veprimtari te ndryshme. Per nje vizite ne prone mund te na kontaktoni! C.0694073990 ose 0684073987 [email protected][/SQ-AL][EN-GB]The environment is located at Str. of Elbasan in one of the most popular and favorite areas of Tirana. The space has a total surface of 345 m2 on the 1st floor technician. The environment is suitable for different activities. For a visit to the property you can contact us! C.0694073990OSE 0684073987 [email protected][/EN-GB] [BrokerID] => 12808359 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Rruga e Elbasanit [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => -759000.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 2e655118-bd90-0226-65b5-098de9d3146c [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => 2200 ) [5] => Array ( [GrossArea] => 60.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => 1 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Jepet me qera laborator analizash Biokimik te Blv.Gjergj Fishta prane Gjykates te shkalles se pare . [/SQ-AL][EN-GB]for rent laboratory biochemical tests [/EN-GB] [Views] => 58 [Exclusive] => [Reference] => 570 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713275 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Jepet me qera laborator analizash Biokimik te Blv.Gjergj Fishta prane Gjykates te shkalles se pare .Ambjenti eshte 60 m2 , ndodhet ne katin e dyte te nje pallati 12-katesh . Eshte open space me kater poste pune .Mund te cilesohet okazin ne raport me vleren dhe lokacionin ne te cilin ndodhet . Ambjenti mund te jepet gjithashtu dhe per klinike dentare apo laborator dentar. Per me teper informacion na kontaktoni ne C:0686051414 ose 0684073990[/SQ-AL][EN-GB]For rented Laboratory Biokimic Laboratory Blv.Gjergj Fishta near First Instance Court. The area is 60 m2, located on the second floor of a 12-story building. It is an open space with four job positions. You can qualify the occasion in relation to the value and the location where it is located. The environment can also be provided for dental clinics or dental laboratories. For more information contact us at C: 0686051414 or 0684073990[/EN-GB] [BrokerID] => 12808071 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Bulevardi Gjergj Fishta [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 500.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpeg [UID] => 871360a6-699b-1344-049a-f3cc607e6086 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [6] => Array ( [GrossArea] => 72.10000000 [LandArea] => [Bathrooms] => [Rooms] => 4 [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Jepet me Qira super ambjent per zyre ne pallatin PARK GATE[/SQ-AL][EN-GB]For rent a super Office space in PARK GATE PARK[/EN-GB] [Views] => 238 [Exclusive] => [Reference] => 560 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713265 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Jepen me qera zyra 75 m2 ne Kompleksin PARK GATE .Zyrat ndodhen ne katin e 4 te nje ndertese me 6 kate . Ambienti eshte eshte super i areduar ka nje pozicion te favorshem. Punimet cilesore e bejne te pershtashme per profile te ndryshme zyrash. Per me shume informacion, ju ftojme ta vizitoni nga afer ambientin duke kontaktuar paraprakisht ne nr e telefonit 0684073987 ose 0684073990[/SQ-AL][EN-GB]For rent, Office space 75 m2 in PARK GATE Complex. The offices are located on the 4th floor of a 6 story building. The environment is super-furniture has a favorable position. Quality work makes it convenient for different office profiles. For more information, we invite you to visit the surrounding area by contacting in advance at 0684073987 or 0684073990[/EN-GB] [BrokerID] => 12808359 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Rruga e Elbasanit [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 1000.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 1 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 3ef3209a-f010-d9b3-bf05-4d8be011de62 [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) [7] => Array ( [GrossArea] => 61.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Shitet ambjent biznesi kati 0 teknik ! [/SQ-AL][EN-GB]For sale commercial pace at 0 technical floors![/EN-GB] [Views] => 594 [Exclusive] => [Reference] => 555 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713261 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Ambjenti ndodhet ne Bllok, ne Rr. "Perlat Rexhepi" ne nje nga zonat me te populluara dhe te preferuara te Tiranes. Ambjenti ka nje siperfaqe totale prej 61m2 ne katin 0 teknik. Ambjenti eshte i pershatshem per veprimtari te ndryshme. Per nje vizite ne prone mund te na kontaktoni! C.0694073990[/SQ-AL][EN-GB]The property is located in Blloku, at Str. "Perlat Rexhepi" in one of the most popular and favorite areas of Tirana. Space has a total surface of 61m2 on the technical floor 0. The environment is suitable for different activities. For a visit to the property, you can contact us! C.0694073990[/EN-GB] [BrokerID] => 12807902 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Blloku [BusinessTypeIDName] => For sale [Price] => 134200.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .jpg [UID] => 89540198-d228-49a1-1387-26b33703b28b [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => 2200 ) [8] => Array ( [GrossArea] => 130.00000000 [LandArea] => [Bathrooms] => 1 [Rooms] => [InteriorRooms] => [Name] => [SQ-AL]Jepen me qera zyra 130 m2 ne zonen e bllokut.[/SQ-AL][EN-GB]Office space for rent is 130 m2 in the Blloku area.[/EN-GB] [Views] => 157 [Exclusive] => [Reference] => 558 [RealestateStatusIDName] => Available [GPSLat] => 41.32990444907400 [GPSLon] => 19.81452941894500 [ID] => 6713248 [NettArea] => [Description] => [SQ-AL]Jepen me qera zyra 130 m2 ne zonen e bllokut . Zyrat jane ne katin e dyte por hyrja eshte e vecuar nga shkalla . Jane te organizuara ne tre ambjente te ndara me fasade xhami . Kane ndricim Led ., sistem ngrohje ftohje dhe kamera sigurie .Lokacioni ne te cilin ndodhen i ben te pershtateshme per cdo lloj tipologjie biznesi . per me teper informacion na kontaktoni ne C:0686051414 ose 0694073990[/SQ-AL][EN-GB]Office space for rent is 130 m2 in the Blloku area. Offices are on the second floor but entrance is separate from the staircase. They are organized in three separate areas with glass facades. They have Led lighting, cooling system, and security cameras. The location they are located makes them suitable for any type of business. For more information contact us at C: 0686051414 or 0694073990[/EN-GB] [BrokerID] => 12808071 [LocationIDName] => Tirana - Tirana - Blloku [BusinessTypeIDName] => To rent [Price] => 1500.00 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 [ExportAddress] => 0 [ExportGeoreference] => 0 [Format] => .JPG [UID] => aa30a707-0676-c637-9eff-0ae534ea25af [PersonalContactEmailSearch] => [CurrencyIDName] => CE, Euros [PersonalContactPhoneSearch] => [SquareMetre] => ) )