SHITET NJËSI KOMERCIALE, BLV. "ZOGU I-rë" BULEVARDI ZOGU I, Tirana

For Sale 3,500 €

Features

 • ID: REA2212
 • Property Type: Commercial
 • Area:: 862 m2
 • Rooms: 0
 • Status:Used
 • Price: 3,500 €
 • Price/m2: 3500€/ m2
 • Bathroom: 6

Description

Njësia komerciale gjendet në zemër të qyetit, buzë bulevardit "Zogu I" vetëm 50m larg sheshit "Skenderbeu" në 3 kate, organizohet në këto sipërfaqe:

-Kati 1-rë 300 m2;
-Kati 2-të 281 m2;
-Kati 3-të 281 m2.

Ambientet mund të përshtatet mjaft mirë për zyra, klinika private, showroome, laborator etj.

Përveç vendodhjes së saj shumë të aksesueshme dhe të favorshme, ambienti është pjesë e një njësie komerciale të përbërë prej 3 katesh (kati 2,3 dhe 4) të cilat janë të gjitha në shitje dhe mund të përdoren për një qëllim të përbashkët ose jo.

Për më shumë informacion ju lutem na kontaktoni në: 0684073990 ose në email: [email protected]

Area Features

 • City Center
 • Shopping Center
 • Historic area
 • Hospital
 • Public Library
 • School