Shitet super ambient për zyra tek Rruga e Elbasanit. Rruga e Elbasanit, Tirana

For Sale 4,200 €

Features

  • ID: REA2254
  • Property Type: Commercial
  • Area:: 446 m2
  • Rooms: 0
  • Status:New
  • Price: 4,200 €
  • Price/m2: 4200€/ m2
  • Bathroom: 4

Description

Ambienti "Open Space", me një sipërfaqe totale prej 446 m2, ndodhet në katin e parë të një pallati të ri me një infrastrukturë dhe një cilësi shumë të lartë ndërtimi.
I vendosur në rrugën e Elbasanit, shumë pranë qendrës , ky ambient është tejet i përshtatshëm për çfarëdolloj zyrash, lehtësisht i aksesueshëm dhe në një zonë me një qarkullim shumë të lartë.

Për më tepër informacion mund të na kontaktoni në 0684073990 ose mund të na kontaktoni në [email protected]

Area Features

  • City Center
  • Shopping Center