JEPET TOKË PËR SHITJE, PRANË AEROPORTIT TË RINASIT Rinas, Tirana

For Sale 50 €

Features

  • ID: REA2344
  • Property Type: Land
  • Area:: 5000 m2
  • Rooms: 0
  • Status:Used
  • Price: 50 €
  • Price/m2: 50€/ m2
  • Bathroom: 0

Description

Toka ka një sipërfaqe prej 5000m2 dhe ndodhet pranë aeroportit "Nënë Tereza".

Toka është e përshtatshme për ndërtim dhe zotëron dokumentacion të rregullt
Zona është në zhvillim si zonë industriale për përdorime kapanonesh, magazinash por dhe për hotel.
Në sipërfaqen e tokës gjendet dhe një godinë banimi me një sipërfaqe prej 100m2.

Për më tepër informacion mund të na kontaktoni në 0684073990 ose mund të na kontaktoni në [email protected]

Area Features

  • CountrySide

Similar Properties