TOKË PËR SHITJE, PRANË VILAVE GJERMANE Rruga Vilat Gjermane, Tirana

For Sale 300,000 €

Features

  • ID: REA2352
  • Property Type: Land
  • Area:: 865 m2
  • Rooms: 0
  • Status:New
  • Price: 300,000 €
  • Price/m2: 0€/ m2
  • Bathroom: 0

Description

Toka ka një sipërfaqe prej 865 m2 dhe ndodhet pranë vilave gjermane.

Toka është e përshtatshme për ndërtim dhe zotëron dokumentacion të rregullt
Zona është në zhvillim si zonë vilash mund të shfrytëzohet dhe për aktivitete te tjera si psh për hotel.

Për më tepër informacion mund të na kontaktoni në 0684073990 ose mund të na kontaktoni në [email protected].