AMBIENT KOMERCIAL PËR SHITJE, TEK KONGRESI I MANASTIRIT Rruga Kongresi i Manastirit, Tirana

For Sale 805,600 €

Features

  • ID: REA2585
  • Property Type: Commercial
  • Area:: 424 m2
  • Rooms: 0
  • Status:New
  • Price: 805,600 €
  • Price/m2: 1900€/ m2
  • Bathroom: 1

Description

Ambient komercial në shitje në rrugën Kongresi i Manastirit.
Ambienti ka një siperfaqe totale prej 424 m2, dhe organizohet si "OPEN SPACE" në të gjithë katin.

Ambienti është pjesë e një pallati të ri me ashensor i cili ofron standarte të larta dhe siguri 24 hr.

Aksesi që ka me spitalin "Nënë Tereza" e bën këtë ambient mjaft të favorshëm për shumë lloje shërbimesh e aktivitetesh si klinika private, laboratore, klinika dentare, zyrë etj.


Për më tepër informacion mund të na kontaktoni në 0684073990 ose mund të na kontaktoni në [email protected]"