Ambient komercial 84 m2 për qira, tek Kodra e Diellit 1 Kodra e Diellit 1, Tirana

For Rent 700 €

Features

  • ID: REA2659
  • Property Type: Shop
  • Area:: 84 m2
  • Rooms: 3
  • Status:New
  • Price: 700 €
  • Price/m2: 0€/ m2
  • Bathroom: 1

Description

Jepet me qira ambient komercial me një sipërfaqe totale prej 84m2 me pamje nga rruga kryesore.

Ambienti organizohet në 3 ndarje me aksesim nga pjesa e brendshme e pallatit dhe nga rruga kryesore.

Ambienti ndodhet në katin 0 të një kompleksi të sapo përfunduar, në zonen e Kodrës së Diellit, që jepet së bashku me 1 post parkimi.

Ambienti mund të shfrytëzohet për tipologji të ndryshme biznesi si klinika, per qendër estetike, showroom etj.

Për më shumë informacion ju lutem na kontaktoni në: 0684073990 ose në email: [email protected]