Ambient Komercial për shitje, pranë Stadiumit "Air Albania" Stadiumi "Air Albania", Tirana

For Sale Contact for price

Features

  • ID: REA2672
  • Property Type: Commercial
  • Area:: 256 m2
  • Rooms: 0
  • Status:New
  • Price: Contact for price
  • Price/m2: 0€/ m2
  • Bathroom: 2

Description

Ambienti komercial ka një sipërfaqe prej 256,45 m2 bruto e cila është pjesë e një kompleksi të ri që po ndërtohet në një nga zonat më të lakmueshme të Tiranës, siç është zona pranë stadiumit “Air Albania” dhe Liqenit Artificial të Tiranës.

Ambienti është i përshtatshëm për tipologji të ndryshme biznesesh si: banka, klinika private, zyra, kompani qendrore, showroom-e, etj. pasi mund të shërbejë si “Open Space”, por dhe i ndarë sipas biznesit.

Ambienti ndodhet në katin 1-rë me hyrje më vete nga pjesa tjetër e godinës dhe ka ashensorin e tij personal.

Për më shumë informacion ju lutem na kontaktoni në : 0684073990 ose në email: [email protected]