Vila per shitje "Rrolling Hills 2" , Tirana

For Sale Contact for price

Features

  • ID: REA2098
  • Property Type: Villa
  • Area:: 200 m2
  • Rooms: 2
  • Status:In project
  • Price: Contact for price
  • Price/m2: 0€/ m2
  • Bathroom: 2

Description

Projekti “Rolling Hills” 2 do të ofrojë vila të cilat kanë një orientim shumë të mirë me qëllim shfrytëzimin maksimal të dritës natyrale.
Distanca midis vilave do t’ju ofrojë rezidentëve të saj më shumë hapësira dhe pamje të zonës përreth.
Cilësi të lartë ndërtimi dhe fasada e dekoruar është realizuar me sistem kapote për termoizolim.
Oborret private të mëdha të vilave kanë hapësirë parkimi për dy automjete dhe mundësi për pishinë personale në disa prej tipologjive.
Do të ofrojë dhe një park rekreativ dhe kënd lojrash për fëmijë.
Rezidence e rrethuar, siguri maksimale me survejim të të gjithë hapësirës 24/7.
“Rolling Hills”2 ofron 3 tipologji Vilash:
VILA TIPI A: 2 katshe + bodrum me sipërfaqe totale bashke me veranden 532 m2 dhe sipërfaqe toke mesatarisht 800 m2.
VILË TIPI B 2 katshe + bodrum me sipërfaqe totale bashke me veranden 415 m2 dhe sipërfaqe toke mesatarisht 600 m2 .
VILË TIPI C 2 katshe + bodrum me sipërfaqe totale bashkë me veranden 312 m2 dhe sipërfaqe toke afersisht 500 m2.
Ndertimet priten te mbarojne ne Dhjetor 2023.
Per me teper informacion jeni te lutur te na kontaktoni ne :0684073990

Similar Properties