TOKË PËR SHITJE 10000 M2, NË VORË Vore, VORË

For Sale 25 €

Features

  • ID: REA2641
  • Property Type: Land
  • Area:: 10000 m2
  • Rooms: 0
  • Status:Used
  • Price: 25 €
  • Price/m2: 0€/ m2
  • Bathroom: 0

Description

Tokë për shitje në Vorë, me një sipërfaqe totale 10,000 m2.

Lloji i tokës është bujqësore- ullishte, dhe mund të shfrytëzohet për tipologji të ndryshme investimi si: agro-turizëm, ferma, etj.

Toka është në një pozicion shumë të mirë aksesi, pasi ndodhet pranë autostradës Tiranë-Durrës.

Për më shumë informacion ju lutem na kontaktoni në: 0684073990 ose në email: [email protected]

Area Features

  • CountrySide

Similar Properties