LISTIM I PASURIVE TE PALUAJTSHME

LISTIM I PASURIVE TE PALUAJTSHME

  • Listim i pasurive te paluajtshme

     

    Të gjesh ambjentin e duhur me cmimin e duhur apo krijimin e një biznesi të ri nuk është një proces i thjeshtë, pasi kjo shpesh kërkon kohë, energji dhe informacion të gjërë mbi tregun e pasurive të paluajtshme të cilën jo gjithmonë e kemi në dispozicion. REALPAS, ofron për të gjithë vizitorët e saj, një larmi pronash të kategorive të ndryshme të cilat publikohen në mënyrë të vazhdueshme në platformën www.realpas.al Nxitoni të listoni pasurinë tuaj duke klikuar mbi butonin VLERESO/LISTO PRONE, duke plotesuar të dhënat e pasurisë tuaj në formularin përkatës. Stafi ynë do t’ju udhëzojë më tej në mënyrë specifike për paraqitjen sa më të mirë të pronës tuaj.