VLERESIM I PASURIVE TE PALUAJTSHME

VLERESIM I PASURIVE TE PALUAJTSHME

  • Vleresim i pasurive te paluajtshme

     

    Shumë prej nesh kanë pak informacion mbi çmimin e duhur me të cilin duhet të listojmë pasuritë që dëshirojmë të shesim apo të japim me qera. Për herë të parë, REALPAS ju mundëson ofrimin e një shërbimi të tillë duke aksesuar butonin: VLERESO/LISTO PRONE , i cili do të gjenerojë automatikisht çmimin mesatar të zonës ku ndodhet pasuria juaj, informacion ky i cili del mbi bazën e të dhënave statistikore të mbledhura në mënyrë të përditësuar nga tregu imobiliar. Nëse ju dëshironi një vlerësim specifik të pasurisë tuaj, atëherë lini një takim me njërin prej agjentëve tanë, për një vizitë në pronë dhe kryerjen e një analize më të detajuar të vlerës së pasurisë suaj në tregun imobiliar.