Ambjente me qira 6000 m2 truall dhe 1000 m2 Magazine Rinas Ne Airoportin Rinas, VORË

Per Qira 6,000 €

Karakteristikat

  • ID: REA2013
  • Lloji i Prones: Commercial Land
  • Sipërfaqja:: 6000 m2
  • Dhoma: 0
  • Statusi:New
  • Cmimi: 6,000 €
  • Cmimi/m2: 1€/ m2
  • Tualet: 0

Përshkrim

Ambjente me qira 1000 m2 magazine, 220m2 ambjente per zyra,ne total 60002 truall.Ndertesa sapo ka perfunduar dhe eshte e pa dhene me pare per pune,me gabine elektrike me vete dhe uje ne 24 ore.Ndertesa ndodhet ne zonen shume prane Airoportit ne nje zone indudtriale shume te mire per biznese te ndryshme prane kapanonit ne truall eshte ndertuar dhe nje vile me dy kate e sapo perfunduar,qe i sherben objektit si ambjente zyrash,gjithashtu eshte mundesia per te zgjeruar magazinen per ndertim me 500 m2 shtese .Për më shumë informacion ju lutem na kontaktoni në : 0684073990 ose në email : [email protected]

Vendodhja e prones