JEPET TOKË PËR SHITJE, PRANË AEROPORTIT TË RINASIT Rinas, Tirana

Per Shitje 50 €

Karakteristikat

  • ID: REA2344
  • Lloji i Prones: Land
  • Sipërfaqja:: 5000 m2
  • Dhoma: 0
  • Statusi:Used
  • Cmimi: 50 €
  • Cmimi/m2: 50€/ m2
  • Tualet: 0

Përshkrim

Toka ka një sipërfaqe prej 5000m2 dhe ndodhet pranë aeroportit "Nënë Tereza".

Toka është e përshtatshme për ndërtim dhe zotëron dokumentacion të rregullt
Zona është në zhvillim si zonë industriale për përdorime kapanonesh, magazinash por dhe për hotel.
Në sipërfaqen e tokës gjendet dhe një godinë banimi me një sipërfaqe prej 100m2.

Për më tepër informacion mund të na kontaktoni në 0684073990 ose mund të na kontaktoni në [email protected]

Tipare te zones

  • CountrySide

Prona të ngjashme