TOKË PËR SHITJE 10000 M2, NË VORË Vore, VORË

Per Shitje 25 €

Karakteristikat

  • ID: REA2641
  • Lloji i Prones: Land
  • Sipërfaqja:: 10000 m2
  • Dhoma: 0
  • Statusi:Used
  • Cmimi: 25 €
  • Cmimi/m2: 0€/ m2
  • Tualet: 0

Përshkrim

Tokë për shitje në Vorë, me një sipërfaqe totale 10,000 m2.

Lloji i tokës është bujqësore- ullishte, dhe mund të shfrytëzohet për tipologji të ndryshme investimi si: agro-turizëm, ferma, etj.

Toka është në një pozicion shumë të mirë aksesi, pasi ndodhet pranë autostradës Tiranë-Durrës.

Për më shumë informacion ju lutem na kontaktoni në: 0684073990 ose në email: [email protected]

Tipare te zones

  • CountrySide

Prona të ngjashme